martes, junio 18, 2024

Fins a 200 € d’ajuda per a pagar el lloguer és la proposta d’Oliva

Fins a 200 € d’ajuda per a pagar el lloguer és la proposta d’Oliva

L’Ajuntament d’Oliva ha anunciat que, en els pròxims dies, convocarà ajudes en matèria d’habitatge per a facilitar el pagament del lloguer de totes aquelles persones afectades, directa o indirectament, per la pandèmia del Coronavirus.

La quantia de la subvenció serà d’un màxim de 200 € per poder pagar el lloguer, i fins a 50 € al mes per als subministraments bàsics. Les ajudes estan dirigides a persones residents d’Oliva i és donarà prioritat als col·lectius vulnerables, com les persones que hagen patit desnonament o víctimes de violència de gènere, entre altres.

Aquestes ajudes estan dirigides a persones que resideixen a Oliva, i es donarà prioritat a aquells col·lectius especialment vulnerables, com ara les víctimes de violència de gènere, o les persones que hagen patit desnonament, d’entre altres. Les característiques i situacions especials de cada persona que sol·licite les valoraran les tècniques del Servei de Benestar Social, que baremaran cada cas per tal de decidir l’adequació de l’ajuda.

- Publicidad -

La regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer, ha afirmat que «aquestes ajudes són necessàries per a lluitar contra les desigualtats i la pobressa, i per donar suport a les persones en situació de vulnerabilitat».

L’Ajuntament serà l’encarregat d’informar a través de la seua pàgina web i xarxes socials els tràmits necessaris per sol·licitar aquesta subvenció. Per el moment, s’haurà d’omplir un formulari i presentar-lo a través de la seu electrònica.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....

Más de 50 invitados y 25 actividades en el...

Gandia celebrará, los días 25 y 26 de mayo, el Festival Cortoons Gandia Frikidays. Se trata del primer...