11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

Fins a 200 € d’ajuda per a pagar el lloguer és la proposta d’Oliva

Fins a 200 € d’ajuda per a pagar el lloguer és la proposta d’Oliva

L’Ajuntament d’Oliva ha anunciat que, en els pròxims dies, convocarà ajudes en matèria d’habitatge per a facilitar el pagament del lloguer de totes aquelles persones afectades, directa o indirectament, per la pandèmia del Coronavirus.

La quantia de la subvenció serà d’un màxim de 200 € per poder pagar el lloguer, i fins a 50 € al mes per als subministraments bàsics. Les ajudes estan dirigides a persones residents d’Oliva i és donarà prioritat als col·lectius vulnerables, com les persones que hagen patit desnonament o víctimes de violència de gènere, entre altres.

Aquestes ajudes estan dirigides a persones que resideixen a Oliva, i es donarà prioritat a aquells col·lectius especialment vulnerables, com ara les víctimes de violència de gènere, o les persones que hagen patit desnonament, d’entre altres. Les característiques i situacions especials de cada persona que sol·licite les valoraran les tècniques del Servei de Benestar Social, que baremaran cada cas per tal de decidir l’adequació de l’ajuda.

La regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer, ha afirmat que «aquestes ajudes són necessàries per a lluitar contra les desigualtats i la pobressa, i per donar suport a les persones en situació de vulnerabilitat».

L’Ajuntament serà l’encarregat d’informar a través de la seua pàgina web i xarxes socials els tràmits necessaris per sol·licitar aquesta subvenció. Per el moment, s’haurà d’omplir un formulari i presentar-lo a través de la seu electrònica.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS