viernes, 29 septiembre, 2023

Fins a 200 € d’ajuda per a pagar el lloguer és la proposta d’Oliva

L’Ajuntament d’Oliva ha anunciat que, en els pròxims dies, convocarà ajudes en matèria d’habitatge per a facilitar el pagament del lloguer de totes aquelles persones afectades, directa o indirectament, per la pandèmia del Coronavirus.

La quantia de la subvenció serà d’un màxim de 200 € per poder pagar el lloguer, i fins a 50 € al mes per als subministraments bàsics. Les ajudes estan dirigides a persones residents d’Oliva i és donarà prioritat als col·lectius vulnerables, com les persones que hagen patit desnonament o víctimes de violència de gènere, entre altres.

Aquestes ajudes estan dirigides a persones que resideixen a Oliva, i es donarà prioritat a aquells col·lectius especialment vulnerables, com ara les víctimes de violència de gènere, o les persones que hagen patit desnonament, d’entre altres. Les característiques i situacions especials de cada persona que sol·licite les valoraran les tècniques del Servei de Benestar Social, que baremaran cada cas per tal de decidir l’adequació de l’ajuda.

La regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer, ha afirmat que «aquestes ajudes són necessàries per a lluitar contra les desigualtats i la pobressa, i per donar suport a les persones en situació de vulnerabilitat».

L’Ajuntament serà l’encarregat d’informar a través de la seua pàgina web i xarxes socials els tràmits necessaris per sol·licitar aquesta subvenció. Per el moment, s’haurà d’omplir un formulari i presentar-lo a través de la seu electrònica.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...