23.1 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

Oliva presenta un nou model de ciutat a la Delegació del Govern

Oliva presenta un nou model de ciutat a la Delegació del Govern

L’Ajuntament d’Oliva mira cap a un nou model de ciutat per al futur. Des dels responsables de urbanisme, turisme i platges, han proposat davant de la Delegació del Govern dos nous projectes per a millorar el futur del municipi.

Un dels primers projectes que han presentat a la delegada del Govern, Gloria Calero, és el projecte de passarel·les elevades per al litoral. Un passeig que aniria per dalt del cordó dunar per tal de protegir-lo i respectar-lo. Segons Ana Morell, vicealcaldessa d’oliva, ha assegurat que «seria una espècie de passeig marítim elevat que aniria per dalt de les dunes des de Piles fins a Dénia sense comptar amb el nucli urbà de la platja».

Amb aquest projecte també es solucionarien els problemes que hi han a la platja quan arriben grans tempestes. Joan Calafat, regidor de Turisme i Platges, ha afirmat que «fins ara, com que la canalització dels rentapeus va per davall de les dunes, quan hi ha grans tempestes i desperfectes no podem actuar en moltes ocasions de forma urgent perquè en la zona es troba niuant l’anomenat “corriolet” que és au protegida. Amb aquesta passarel·la elevada se solucionaria el problema, ja que aquestes canalitzacions dels rentapeus anirien baix de les estructures de fusta».

L’altra proposta que han traslladat els representants olivers és transformar el tram de la N-332, que uneix Oliva amb l’Alqueria de la Comtessa en una espècie de boulevard que serviria per a facilitar la mobilitat amb la ciutat.

Segons Morell, la reunió ha estat positiva ja que «la delegada del Govern ens ha traslladar que comparteix els criteris sostenibles dels dos projectes que li hem fet arribar per a Oliva».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS