11.5 C
Gandia
/ 4 diciembre 2022

Comença la segona fase de reurbanització en Oliva

Comença la segona fase de reurbanització en Oliva

Se inicien les obres de la segona fase de reurbanització de l’entorn de l’Escoleta El Caragol d’Oliva i suposen una inversió de 331.106,01 euros. Les veïnes y els veïns dels carrers Ponent, St. Pancraci i Divina Gràcia foren informats per David González, alcalde d’Oliva y altres membres del govern local i tècnics municipal de com els afectaran aquestes obres.

Aquesta millora està inclosa dins del Programa de Foment de la Regeneración i Renovació Urbana del Nucli Antic de la ciutat d’Oliva, conegut com a ARRU. Per a la seua realització els redactors del projecte han tingut diverses reunions amb els responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament per a traslladar les principals demandes dels veïns.

El treball que es farà en aquesta segona fase tractarà de:

  • Reurbanitzación del tram del carrer del Ponent que recau just damunt de l’Escoleta
  • Eixample d’aquest mateix carrer, fins als 6,5m, per a que puguen circular vehicles, aparcar i coexistir amb una vorera d’1,5m.
  • Se sustituirà completament l’escala que està situada al costat de l’escoleta. Se’n projetarà una nova en ziga-zaga a causa de la perillositat de l’actual. Aquesta nova constará de trams curts, per a que siga més còmoda per al vianant.
  • Al carrer de sant Pancraci es continuará l’empedrat vial, per a pavimentar les voreres que no ho estan.
  • El carrer posterior al dels Serrans es pavimentarà tot el vial, sense voreres, ja que no és recomanable per la seua estretor.

També aprofitaran per a terminar todo el treball de la primera fase que no es va poder finalitzar, com per exemple: les baranes en la vora d’un tram del carrer de Ponent, la finalitzación de la urbanitzación entre l’Escoleta i la plaça i la millora de l’accessibilitat del carrer de sant Pacraci.

David González ha asegurat que vol conseguir la comoditat per als veïns: «Des dels diversos governs que jo he presidit, sempre hem apostat per revitalitzar el nucli antic, millorar els seus carrers, i fer la vida més senzilla als residents d’aquesta zona, i així ho seguirem fent».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS