miércoles, abril 24, 2024

Top 3

en portada

S’inicia la temporada estival per a gaudir dels Xiringuitos d’Oliva

- Publicidad -

La ciutat amb millor oci estival del litoral valencià, Oliva, obri els xiringuitos autoritzats per la Demarcació de Costes. El professionals ja estan mans a l’obra per a posar a punt les instal·lacions per a donar servei.

Aquest cap de setmana està previst l’inauguració del Llampuga i Kiko Port a la platja de Terranova-Burguera, Kuk Vermell i L’Ambatà en Aigua Blanca, el Replanell en la platja de Rabdells i el d´Oliva Nova en Aigua Morta. Proximament obriran Susent Beac i Olibaba en Aigua Morta. Cal dir que el Malamar a la platja Pau Pi ja està en funcionament des del 19 de juny.

Des de l’Associació d’Adjudicataris de Xiringuitos volen agraïr l’enorme treball realitzat per Joaquin Calafat, regidor de Turisme i Platges d’Oliva, per a que aquestes instal·lacions puguen ser inaugurades.

Jose Gómez, representant de l’Associació d’Adjudicataris, ha mostrar la il·lusió de posar en marxa de nou els xiringuitos: “tots sabem com ha anat variant la situació al llarg d’aquests mesos i la incertesa que ha generat la crisi sanitària respecte al futur de les nostres instal·lacions”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

ACTUALIDAD