Gandia (Comunitat Valenciana), 03/11/2020.- El vicealcalde y concejal delegado de urbanismo, Josep Alandete, conparece en rueda de prensa. FOTO: Natxo Francés

La regiduria d’Urbanisme ja compta amb una preparació del pla per a repensar el nucli primitiu de la platja de Gandia, un espai de 298 597 metres quadrats i conegut com primera zona de la platja Nord (entre l’avinguda de la Pau i l’hotel Bayren). El gobern local vol impedir els excessos d’edificabilitat ambiental i dotar l’espai de infraestructures i ambientacións paisatgístiques.

Aquest pla es centra amb 5 objectius principals: la integració tipològica i paisatgística; la mobilitat i l’habitabilitat de l’espai públic; l’increment dotacional, l’adaptació a l’efecte del canvi climàtic, el foment del turisme sostenible i la desestacionalització.

A les pròximes setmanes, la Junta de Districte de la Platja, iniciarà un pla de participació públic per a recollir l’opinió i les propostes dels residents, de la ciutadania i dels agents econòmics de la zona.

El vicealcalde de Gandia, Josep Alandete, ha aasegurat que «la platja, a l’igual que la resta de la ciutat, ha de ser un espai més amable, més saludable per al veïnat i el visitant, seguint l’estratègia del govern del Serpis de fer de l’espai un factor fonamental de la millora de la qualitat de vida. Amb un urbanisme participatiu, complint els objectius 2030 de l’ONU pel que fa a les ciutats saludables; connectant amb l’etapa Covid que estem vivint, en la qual cada vegada és més necessari dotar-nos d’espais lliures i saludables per als vianants».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre