Nochevieja en Oliva: Orquesta Mónaco y campanadas con clementinas de la suerte

0
Nochevieja en Oliva: Orquesta Mónaco y campanadas con clementinas de la suerte

Oliva es vestirà de gala el pròxim 31 de desembre per donar inici a l’any nou amb l’Orquestra Mónaco i el seu ‘Millenians Tour’. La celebració comptarà amb ambientació musical en directe, zones de venda de begudes, animació i la retransmissió en directe de les campanades.

L’objectiu d’aquesta gran festa és reunir a joves i no tan joves en un ambient festiu i saludable i que els olivers i oliveres puguen gaudir d’una nit excepcional sense eixir del poble.

La regidora de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Navarro, ha explicat que la festa de Cap d’Any arrancarà a les 23.30 h amb l’animació musical i el repartiment gratuït de les clementines de la sort en una zona habilitada per a tal efecte.

Amb el repartiment gratuït de clementines de la sort l’Ajuntament d’Oliva vol promoure el producte estrella local i així donar suport al sector de la citricultura, conscients que no està passant per un bon moment i què necessita el suport institucional.

A partir de les 00 h, tots els assistents podran gaudir de les campanades en directe, gràcies a la pantalla gegant que estarà instal·lada al Parc de l’Estació d’Oliva. Una vegada començat l’any nou, arrancarà la gran festa de benvinguda del 2020 amb l’Orquestra Mónaco. Els joves i no tan joves podran ballar i cantar fins a les 04.30 h.

Una altra novetat d’enguany és la participació en la festa de Cap d’Any de l’associació d’hostaleria GastrOliva. Seran els qui gestionaran les barres de venda de begudes a preus assequibles. Amb aquesta mesura la regidora de Festes, Yolanda Navarro, busca potenciar el teixit empresarial de la ciutat i oferir el millor servei a tots els assistents.

Des de la Regidoria de Festes animem a tots els olivers i oliveres a gaudir de la Festa de Cap d’Any ballant, cantant i passant la millor nit amb els amics i amigues, amb la tranquil·litat de no eixir del poble ni agafar el cotxe.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre