moros i cristians oliva 2019

Les Festes de Moros i Cristians d’Oliva i d’altres localitats continuen amb el seu calendari original i totes les celebracions es mantenen. Així, la junta de govern de la Federació de Moros i Cristians (FMIC) informa:

Primer. Ni des de les institucions públiques ni des de la UNDEF se’ns ha instat a la suspensió de les Festes de 2020.

Segon. Entenem que prendre algun tipus de decisió sobre aquest punt, en la present segona setmana d’abril, resulta precipitat. No hi ha informació, en aquests moments, sobre la possible durada de les mesures excepcionals que tenim en aquests moments. Adoptar mesures precipitades i sense informació no ho considerem pertinent.

Tercer. La junta de govern de la FMIC seguim treballant (adaptats als condicionants actuals) en la preparació de les Festes de Moros i Cristians d’Oliva 2020.

Quart. Compartim la preocupació de les juntes de les distintes filades i comprenem també a les filades capitanes i sobretot als seus càrrecs en la sensació d’incertesa en la qual estem.

Des de la FMIC volen transmetre tranquil·litat a tots els festers i festeres: “demanar-los que no es difonguen especulacions o supòsits a futur del tot incerts en aquests moments”.

Asseguren que estan treballant i preparant les festes alhora que estan en contacte permanent amb les distintes institucions i la UNDEF per recavar la màxima informació possible i, aplegat el moment, prendre les oportunes decisions més ajustades i certeres possibles.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre