martes, junio 18, 2024

Miramar reparteix casa per casa hidrogel, màscares i guants

Miramar reparteix casa per casa hidrogel, màscares i guants

L’Ajuntament de Miramar ha començat a repartir aquest dimarts, entre els seus veïns i veïnes, paquets amb solucions higièniques per a minimitzar l’impacte i evitar la propagació de la COVID-19.

A partir d’aquest dimarts es lliuraran casa per casa, entre el poble i la platja, més de 1.000 pacs compostos per una o dues màscares higièniques, guants i una ampolla d’hidrogel. En concret, les màscares reutilitzables, han estat adquirides a través del projecte impulsat per l’empresa Vicky Foods en el qual han participat diverses veïnes del municipi.

L’empaquetament i distribució de les solucions higièniques s’ha realitzat amb les màximes garanties de seguretat, respectant les mesures sanitàries, per part del personal municipal i voluntaris.

Encara que la població no ha de sortir al carrer, des de l’Ajuntament hem volgut començar amb el repartiment de màscares reutilitzables per a aquelles persones que necessiten desplaçar-se”, assegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

“Ara la principal obligació continua sent quedar-se a casa, però sabem que els nostres veïns i veïnes necessitaran les màscares quan s’inicie el procés de desescalada del confinament”, recalca Peiró.

- Publicidad -

Una mesura de protecció ciutadana que s’uneix a la neteja i desinfecció dels edificis i espais urbans, que es duu a terme cada dia pel personal municipal i a la campanya d’ajuda a la gent gran, que ha realitzat més d’una vintena d’actuacions des que va començar el confinament.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....

Más de 50 invitados y 25 actividades en el...

Gandia celebrará, los días 25 y 26 de mayo, el Festival Cortoons Gandia Frikidays. Se trata del primer...