11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

Miramar reparteix casa per casa hidrogel, màscares i guants

Miramar reparteix casa per casa hidrogel, màscares i guants

L’Ajuntament de Miramar ha començat a repartir aquest dimarts, entre els seus veïns i veïnes, paquets amb solucions higièniques per a minimitzar l’impacte i evitar la propagació de la COVID-19.

A partir d’aquest dimarts es lliuraran casa per casa, entre el poble i la platja, més de 1.000 pacs compostos per una o dues màscares higièniques, guants i una ampolla d’hidrogel. En concret, les màscares reutilitzables, han estat adquirides a través del projecte impulsat per l’empresa Vicky Foods en el qual han participat diverses veïnes del municipi.

L’empaquetament i distribució de les solucions higièniques s’ha realitzat amb les màximes garanties de seguretat, respectant les mesures sanitàries, per part del personal municipal i voluntaris.

Encara que la població no ha de sortir al carrer, des de l’Ajuntament hem volgut començar amb el repartiment de màscares reutilitzables per a aquelles persones que necessiten desplaçar-se”, assegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

“Ara la principal obligació continua sent quedar-se a casa, però sabem que els nostres veïns i veïnes necessitaran les màscares quan s’inicie el procés de desescalada del confinament”, recalca Peiró.

Una mesura de protecció ciutadana que s’uneix a la neteja i desinfecció dels edificis i espais urbans, que es duu a terme cada dia pel personal municipal i a la campanya d’ajuda a la gent gran, que ha realitzat més d’una vintena d’actuacions des que va començar el confinament.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS