viernes, 29 septiembre, 2023

Miramar conservarà la memòria del confinament per la Covid-19

L’Ajuntament de Miramar llança una campanya ciutadana per a conservar la memòria documental de tot el que ha passat i el que s’ha viscut al poble durant el confinament per la Covid-19. L’objectiu és comptar amb fotografies, vídeos, documents i fins i tot testimoniatges per a documentar en el futur aquest període de temps rellevant en la nostra societat i guardar informació del que ha passat, passa i passarà a Miramar.

Per això, l’Ajuntament de Miramar anima la ciutadania del municipi a participar en la recollida i conservació de les evidències sobre els efectes socials de la Covid-19, i que cedisca a l’Arxiu Municipal els testimoniatges més rellevants de la seua experiència. Es tracta de compartir tota mena de documents en format (textos, vídeos, àudios, dibuixos o fotografies), per a crear un fons documental que incloga experiències personals, familiars, de l’àmbit laboral, imatges de la ciutat amb els carrers buits, dibuixos, cartells de comerços i empreses, iniciatives que mostren la solidaritat entre veïns, homenatges al personal sanitari, entre d’altres.

Les persones interessades poden enviar tot el material que creguen oportú per correu electrònic a [email protected] en forma de fitxer adjunt o fent servir serveis gratuïts d’intercanvi de fitxers, com WeTransfer, en cas que siguen de molta grandària.

IMPORTANT:

L’Ajuntament garantirà tant la conservació com el futur accés a tota aquesta documentació, i perquè això siga possible cal que, quan s’envie el material s’ha de fer constar:

  • L’autor (nom de la persona física o jurídica).
  • Ubicació (carrer o zona aproximada).
  • Un títol (per a identificar el contingut).
  • Cal indicar que se cedeixen els drets de reproducció (còpia), distribució (consulta i posada a la disposició del públic) i difusió a l’Ajuntament de Miramar per al seu ús d’investigació.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...