domingo, julio 14, 2024

Miramar conservarà la memòria del confinament per la Covid-19

Miramar conservarà la memòria del confinament per la Covid-19

L’Ajuntament de Miramar llança una campanya ciutadana per a conservar la memòria documental de tot el que ha passat i el que s’ha viscut al poble durant el confinament per la Covid-19. L’objectiu és comptar amb fotografies, vídeos, documents i fins i tot testimoniatges per a documentar en el futur aquest període de temps rellevant en la nostra societat i guardar informació del que ha passat, passa i passarà a Miramar.

Per això, l’Ajuntament de Miramar anima la ciutadania del municipi a participar en la recollida i conservació de les evidències sobre els efectes socials de la Covid-19, i que cedisca a l’Arxiu Municipal els testimoniatges més rellevants de la seua experiència. Es tracta de compartir tota mena de documents en format (textos, vídeos, àudios, dibuixos o fotografies), per a crear un fons documental que incloga experiències personals, familiars, de l’àmbit laboral, imatges de la ciutat amb els carrers buits, dibuixos, cartells de comerços i empreses, iniciatives que mostren la solidaritat entre veïns, homenatges al personal sanitari, entre d’altres.

Les persones interessades poden enviar tot el material que creguen oportú per correu electrònic a arxiucovidmiramar@gmail.com en forma de fitxer adjunt o fent servir serveis gratuïts d’intercanvi de fitxers, com WeTransfer, en cas que siguen de molta grandària.

- Publicidad -

IMPORTANT:

L’Ajuntament garantirà tant la conservació com el futur accés a tota aquesta documentació, i perquè això siga possible cal que, quan s’envie el material s’ha de fer constar:

  • L’autor (nom de la persona física o jurídica).
  • Ubicació (carrer o zona aproximada).
  • Un títol (per a identificar el contingut).
  • Cal indicar que se cedeixen els drets de reproducció (còpia), distribució (consulta i posada a la disposició del públic) i difusió a l’Ajuntament de Miramar per al seu ús d’investigació.
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Llegan las fiestas patronales de l’Alqueria de la Comtessa:...

L’Alqueria de la Comtessa ya celebra en sus calles las fiestas patronales del municipio. Tras comenzar con...

La Colegiata de Gandia organiza 4 conciertos nocturnos este...

Cuatro conciertos nocturnos, más de mil velas con luz led y un escenario único. La Colegiata de...

El Concurso Internacional de Guitarra regresa a Gandia con...

La XVII edición del Festival de Guitarra Salvador García 'Panxa Verda' se celebrará del 1 al 9...