sábado, mayo 25, 2024

El Mercat Municipal d’Oliva incentiva la compra de proximitat amb la inicitiva #Cultiva’t

El Mercat Municipal d’Oliva incentiva la compra de proximitat amb la inicitiva #Cultiva’t

El Mercat Municipal d’Oliva ha llançat la campanya #Cultiva’t. Amb la col·laboració de la Regidora de Comerç, Mercat i Consum i la cooperativa Novacitrus, a Oliva volen incentivar la compra de productes de proximitat al Mercat.

Fins al dissabte 3 d’octubre, en qualsevol compra realitzada a les parades del Mercat Municipal es regalarà un paquet de llavors d’herbes aromàtiques o de verdures de poca mida. La inicitiva té com a objectiu que els ciutadans s’animen a cultivar-les per a aprendre la importància del sector de l’agricultura.

Imatge: Ajuntament d`Oliva

Per a celebrar el Dia Mundial de l’Agricultura i donar suport a aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Oliva va situar diferents escultures de fruites i verdures gegants, cedides per Mercavalència, que es situaren al Passeig de Lluís Vives. Avui es troben situades al voltant del Mercat Municipal on romandran fins a la seua tornada a Mercavalència.

- Publicidad -

Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercat i Consum ha afirmat que «el comerç de proximitat és el que hem de preservar i és el que ens ajudarà a la nostra economia loca». A més a més, ha afegit que «és important que els veïns i veïnes d’Oliva prenguen consciència sobre la importància que té l’agricultura al nostre poble».

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...