23.1 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

El Mercat Municipal d’Oliva incentiva la compra de proximitat amb la inicitiva #Cultiva’t

El Mercat Municipal d’Oliva incentiva la compra de proximitat amb la inicitiva #Cultiva’t

El Mercat Municipal d’Oliva ha llançat la campanya #Cultiva’t. Amb la col·laboració de la Regidora de Comerç, Mercat i Consum i la cooperativa Novacitrus, a Oliva volen incentivar la compra de productes de proximitat al Mercat.

Fins al dissabte 3 d’octubre, en qualsevol compra realitzada a les parades del Mercat Municipal es regalarà un paquet de llavors d’herbes aromàtiques o de verdures de poca mida. La inicitiva té com a objectiu que els ciutadans s’animen a cultivar-les per a aprendre la importància del sector de l’agricultura.

Imatge: Ajuntament d`Oliva

Per a celebrar el Dia Mundial de l’Agricultura i donar suport a aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Oliva va situar diferents escultures de fruites i verdures gegants, cedides per Mercavalència, que es situaren al Passeig de Lluís Vives. Avui es troben situades al voltant del Mercat Municipal on romandran fins a la seua tornada a Mercavalència.

Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercat i Consum ha afirmat que «el comerç de proximitat és el que hem de preservar i és el que ens ajudarà a la nostra economia loca». A més a més, ha afegit que «és important que els veïns i veïnes d’Oliva prenguen consciència sobre la importància que té l’agricultura al nostre poble».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS