miércoles, abril 24, 2024

Top 3

en portada

L’Ajuntament d’Oliva amplia les mesures de prevenció enfront del Covid-19

- Publicidad -

Després de revisar les activitats de grans concentracions de gent en espais tancats s’han decidir prendre més mesures preventives a Oliva.

Des de la suspensió d’activitats esportives, esdeveniments socials que es desenvolupen en via pública, el servei PAC (pagament únic), ús de locals esportius i el Mercat dels divendres. De la mateixa manera, han tancat les oficines de turisme, les instal·lacions esportives i biblioteques municipals.

A excepció de les dependències la Policia Local, Oficina d’Atenció Ciutadana i Serveis Socials, les altres dependències municipals han cancel·lat l’atenció a el públic presencial per fer-ho de forma telefònica o telemàtica, encara que es suggereix fer-ho millor a través dels següents números: Policia Local ( 092); Serveis Socials (96 2850213) i Oficina Atenció Ciutadana (96 285 0250).

Les oficines de l’Agència de Recaptació. Davant d’aquestes mesures l’Ajuntament d’Oliva demana tranquil·litat i seguiment de les recomanacions, les quals s’estaran actualitzant permanentment, pels canals institucionals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

ACTUALIDAD