21.5 C
Gandia
/ 27 septiembre 2021

Campanya “Jo soc Local Lover” d’Oliva 2019: potencia el comerç local

Campanya “Jo soc Local Lover” d’Oliva 2019: potencia el comerç local

Organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, la campanya recolza el moviment “Local Love” que s’ha iniciat a Europa, on un nombre cada vegada major de persones inverteix en les seues comunitats i en una manera de consumir més sostenible, donant suport a les botigues, mercats, artesans, restaurants i bars que donen color al seu veïnat i enforteixen la seua economia local.

L’associació, a través d’aquesta campanya, posa veu a totes les persones, “Local Lovers”, que cada dia visiten els negocis i finalment trien comprar productes o serveis a Oliva; que valoren l’atenció especialitzada, els productes de qualitat i duradors, l’originalitat, la proximitat, la confiança, la vida que donen els negocis a la nostra ciutat.

Per a premiar els clients que trien el comerç de proximitat l’associació ha posat en marxa 4 sortejos amb dos premis setmanals de 50 euros, que se celebraran cada dissabte del mes de novembre entre les persones que realitzen compres en els comerços associats a ACCO, així com un premi a través d’un sorteig que es realitzarà en el Facebook de l’associació. Els continguts de la campanya es podran trobar en xarxes socials a través del hashtag #LocalLoverdOliva.

La campanya “Jo soc Local Lover d’Oliva” finalitzarà el dia 30 de novembre enllaçant amb la Campanya de Nadal.

“L’objectiu és fer protagonista en primera persona als clients que compren en el comerç d’Oliva. Amb el nostre lema “Jo soc Local Lover d’Oliva” fem que el client es posicione i se senta part important, perquè ho és, no solament del comerç, sinó de la seua ciutat” – Comenta Rosa Llopis, presidenta de l’Associació.

Per la seua part la regidora de Comerç, Yolanda Balaguer ha ressaltat la importància d’aquesta campanya per a fomentar el consum local i la capacitat que tenim tots els consumidors de crear riquesa a la nostra ciutat. Hem de prendre consciència que a Oliva tenim un gran comerç, molt especialitzat, que brinda una atenció al client excel·lent, per la qual cosa no hi ha necessitat de desplaçar-nos a altres punts, generant contaminació i major cost en transport i aparcament. També cal destacar el gran suport de l’associació de comerciants, que col·labora amb moltes associacions locals fomentant la cultura i la continuïtat de les tradicions locals. La compra local sempre és la compra més intel·ligent, perquè al final es reinverteix en nosaltres mateixos.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS