sábado, mayo 25, 2024

La II KDD benèfica Obrint Camins 4 x 4 Oliva es celebrarà en els pròxims mesos

La II KDD benèfica Obrint Camins 4 x 4 Oliva es celebrarà en els pròxims mesos

La II KDD Benèfica Obrint Camins 4×4 Oliva, tindrà lloc en els pròxims mesos a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Les autoritats sanitàries seran les encarregades de valorar en quin moment es podran desenvolupar activitats esportives i socials obertes al públic. Fins que no es decrete aquesta situació, les administracions públiques no podran organitzar, ni tampoc col·laborar-hi, esdeveniments que aglomeren a ciutadans.

L’edició de l’any passat congregà a més de 120 cotxes, i enguany es preveia un augment considerable de participació, i més activitats lúdiques i socials, i per descomptat, més solidaritat. Aquesta edició haurà d’esperar, però des de l’Ajuntament d’Oliva s’anima a l’organització a continuar treballant per tal de realitzar un esdeveniment únic a la ciutat.

La regidora de Festes i Esports, Yolanda Navarro ha assegurat que la II edició de la KDD Benèfica Obrint Camins 4×4 Oliva, tindrà lloc quan la crisi sanitària haja acabat i les autoritats sanitàries decreten la possibilitat de realització.

- Publicidad -
https://i0.wp.com/oliva.es/wp-content/uploads/2020/05/WhatsApp-Image-2020-05-14-at-20.07.07-734x1024.jpeg?resize=500%2C700&ssl=1

“S’ha de garantir la seguretat de participants i públic general en qualsevol esdeveniment festiu i esportiu, per tal d’evitar qualsevol possible contagi de la Covid-19” ha afirmat Yolanda Navarro. I a més, la Regidoria de Festes i Esports ha declarat que la II edició d’aquest gran esdeveniment comptarà amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, com ocorregué l’any passat. Així s’afavorirà la gran tasca realitzada per l’organització, i es fomentarà els valors solidaris que es promouen.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

El XVIII Rally Ciutat de Gandia se disputará el...

Los próximos días 10 y 11 de mayo de 2024 se celebrará la “XVIII edición del Rally...

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...