domingo, mayo 19, 2024

«Un Futur menys negre» la nova iniciativa a la que s’adhereix l’Ajuntament d’Oliva

«Un Futur menys negre» la nova iniciativa a la que s’adhereix l’Ajuntament d’Oliva

«Un futur menys negre» és la nova campanya que ha dut a terme l’Associació de Comerciants d’Oliva i Confecomerç. Del 16 al 29 de nombre per la compra de mínim 10 € als comerços associats, els clients participaran en un sorteig, a escala provincial, d’un val de 1000 € i vint vals de 200 €.

Aquesta acció s’ha impulsat amb la finalitat d’impulsar el comerç local en un moment de crisi. Les associaions de comerciants volen, amb aquest projecte, premiar als seus clients per la fidelitat i les compres als seus comerços locals. Es repartirà un total de 15 000 € entre les tres provincies de la Comunitat.

El sistema de participació és molt senzill. Tan solos s’ha de realitzar una compra mínima de 10 € a un dels establiments associacits, realitzar una fotografia al tiquet de compra i entrar a la plataforma del sorteig per emplenar les dades.

- Publicidad -

El sorteig es celebrarà el pròxim 30 de novembre i la seua resolució es podrà consultar a la pàgina web de Confecomerç CV. La persona guanyadora haurà de tornar a presentar el tiquet de compra i gastar el seu premi en els comerços associats en el període comprés de l’1 al 5 de desembre del 2020.

Per a poder saber quins sons els comerços que hi participen, tan sols serà necessari fixar-se en la seua carteleria. Tots tindran un identificatiu als seus aparadors, unes estreles i mostraran cartells informatius amb «El Black Friday del xicotet comerç porta el premi més gran: 15 000 € i #UnFuturoMenosBlack».

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, ha assenaylat que «amb aquesta original campanya volem acostar-nos als nostres veïns i clients amb una proposta creativa, que posa en relleu que comprar en el xicotet comerç és apostar per un futur menys negre, promovent una compra sostenible i pròxima. L’objectiu és premiar els nostres clients amb la finalitat de secundar, com sempre fa el comerç de proximitat, ajudant a les persones, fent més amable aquesta actual situació, contribuint així a afavorir als nostres veïns».

La campanya s’impulsarà amb una forta presència a les xarxes socials i als mitjans de comunicació. A més es te previst que destactas influenciadors valencians ajuden a dinamitzar i promoure aquersa iniciativa amb vídeos creatius i posts a les seues xarxes.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...

Ganadores Fira del Cremaet Xeraco 2024:

La Fira del Cremaet i Esmorçar de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con una...

III Fiescrem de Xeraco: la programación

La Fira del Esmorçar i el Cremaet de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con...