23.1 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

Cs Gandia i Tavernes de la Valldigna proposen espais lliures de coets durant les Falles

Cs Gandia i Tavernes de la Valldigna proposen espais lliures de coets durant les Falles

El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia, Pascal Renolt, juntament amb el portaveu de Cs Tavernes de la Valldigna, Carlos Gimeno, sol·licitaran als seus respectius governs locals fitar una sèrie de parcs o zones de joc lliures de coets durant la setmana de Falles.

Segons ha explicat Renolt, “proposem que es puguen explotar coets tranquil·lament, però hi haurà zones lliure d’ells per a garantir que altres persones puguen passejar sense patir l’impacte auditiu d’aquests”. “Demanem que es determine una sèrie de parcs en els quals no es permetria el llançament de petards bé siga senyalitzant les zones o elaborant controls sobre aquests parcs mitjançant campanyes informatives», ha concretat.

Per part seua, Gimeno, qui ha defensat que “es tracta d’una mesura per a harmonitzar la convivència en estes festes”, ha destacat que “s’ha tingut en compte que lez zones no estiguen situades prop de falles”. D’aquesta manera, ha argumentat, “facilitem el desenvolupament faller de les diferents comissions al mateix temps que es garanteix el dret de tots els veïns”.

Espais sol·licitats

Renolt ha indicat que «els espais sol·licitats per a Gandia seran la Plaça dels Fonts i la zona de tirolina, i parc contigu del Parc Ausiàs March». Mentre que Gimeno ha especificat que “els de Tavernes són la Plaza del Tio Julio, Parque Infantil de Els Sequers i Parc dels Vents».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS