21.1 C
Gandia
/ 25 septiembre 2022

Bellreguard suspén la Nit de Sant Joan

Bellreguard suspén la Nit de Sant Joan

La popular i tradicional Nit de Sant Joan no es podrà celebrar enguany a la platja de Bellreguard. L’alcalde, Àlex Ruiz, ha decretat la suspensió de la festa davant la necessitat d’evitar riscos en l’actual situació de crisi sanitària.

La decisió es pren, segons explica el decret, “davant la situació d’emergència que vivim, així com la incertesa sobre el temps en què les mesures pròpies de l’estat d’alarma puguen perllongar-se, i que la prioritat de les administracions en general, i de la local en particular, ha de ser la de salvaguardar la salut de tots els veïns i veïnes”.

Amb la cancel·lació de la Nit de Sant Joan es pretén “evitar la concentració nombrosa de persones”, doncs és aquesta una vetlada tradicionalment multitudinària. Per tant, assenyala el decret, esdevé “necessari” declarar la suspensió de la festa “amb l’objectiu d’evitar l’expansió de la Covid-19”.

Cal recordar que Oliva també ha decretat la suspensió de les fogueres de Sant Joan a la seua platja per les mateixes circumstàncies.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS