23.4 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

Èxit del servei de fisioteràpia a casa impulsat per l’Ajuntament de Potries

Èxit del servei de fisioteràpia a casa impulsat per l’Ajuntament de Potries

El programa de fisioteràpia a domicili per a les persones grans, impulsat per l’Ajuntament de Potries, ha mostrat un alt grau de satisfacció segons informen els usuaris. El programa, pioner al municipi, es perllongarà durant tres mesos, fins a finals d’any.

Ara mateixa es beneficien set persones que ja tenen el grau de dependència reconegut per la Generalitat Valenciana. Aquesta iniciativa té com a objectiu l’aplicació de tècniques reconegudes que curen, recuperen i adapten les persones afectades d’alguna disfunció que produeix la seua situació de dependència.

A banda de la funció terapèutica té també un caràcter preventiu, i es recomana per a mantindre un nivell adequat de salut i de qualitat de vida d’aquest col·lectiu.
L’alcaldessa, Assumpta Domínguez, s’ha mostrat satisfeta per “la bona resposta de les persones beneficiàries” i ha reiterat la voluntat que el programa puga tindre continuïtat l’any vinent.

D’altra banda, Domínguez ha explicat que “per tal que aquest programa es duga a terme amb totes les garanties sanitàries, un equip de fisioterapeutes professionals han practicat un examen i una avaluació integral de les persones que podien ser-ne usuàries, amb el propòsit de fer un diagnòstic i implementar el tractament més adequat a la situació de cada persona, que també inclou recomanacions per a l’autocura”.

Potries s’ha adherit al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana (2026-2020) i a Xarxa de Municipis per la Salut, “Xarxa Salut” un programa de la Generalitat Valenciana. Per a la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Rosa Canet, «hem adquirit el compromís de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi amb accions de promoció de la salut des de tots els àmbits i per a totes les edats».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS