viernes, 29 septiembre, 2023

Èxit del servei de fisioteràpia a casa impulsat per l’Ajuntament de Potries

El programa de fisioteràpia a domicili per a les persones grans, impulsat per l’Ajuntament de Potries, ha mostrat un alt grau de satisfacció segons informen els usuaris. El programa, pioner al municipi, es perllongarà durant tres mesos, fins a finals d’any.

Ara mateixa es beneficien set persones que ja tenen el grau de dependència reconegut per la Generalitat Valenciana. Aquesta iniciativa té com a objectiu l’aplicació de tècniques reconegudes que curen, recuperen i adapten les persones afectades d’alguna disfunció que produeix la seua situació de dependència.

A banda de la funció terapèutica té també un caràcter preventiu, i es recomana per a mantindre un nivell adequat de salut i de qualitat de vida d’aquest col·lectiu.
L’alcaldessa, Assumpta Domínguez, s’ha mostrat satisfeta per “la bona resposta de les persones beneficiàries” i ha reiterat la voluntat que el programa puga tindre continuïtat l’any vinent.

D’altra banda, Domínguez ha explicat que “per tal que aquest programa es duga a terme amb totes les garanties sanitàries, un equip de fisioterapeutes professionals han practicat un examen i una avaluació integral de les persones que podien ser-ne usuàries, amb el propòsit de fer un diagnòstic i implementar el tractament més adequat a la situació de cada persona, que també inclou recomanacions per a l’autocura”.

Potries s’ha adherit al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana (2026-2020) i a Xarxa de Municipis per la Salut, “Xarxa Salut” un programa de la Generalitat Valenciana. Per a la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Rosa Canet, «hem adquirit el compromís de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi amb accions de promoció de la salut des de tots els àmbits i per a totes les edats».

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...