23.1 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

El projecte «Et Formem» contractarà a 25 treballadors a Tavernes

El projecte «Et Formem» contractarà a 25 treballadors a Tavernes

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, ha subvencionat a l’Ajuntament de Tavernes amb 240 206,40 € per dur a terme el taller «Et Formem Espais en Verd III». Es tracta d’un projecte de tallers especialitzats en jardineria i d’acabats rígids i urbanització dins del sector de la construcció.

A través d’aquest programa, l’ajuntament contractarà a 25 persones durant sis mesos. La finalitat d’aquest projecte és facilitar l’ocupació de persones pertanyents a col·lectius vulnerables o en situació de desocupació de llarga durada.

Aquest treball ajuda a millorar l’entorn de la localitat amb feines de manteniment i obres, així com a garantir la formació certificada i el contracte de treball a persones desocupades.

Josep Llàcer, regidor de Foment Local, ha assegurat que, aquest projecte «és una gran font d’aprenentatge per a l’alumnat i els facilita la inserció laboral gràcies a la formació especialitzada i l’experiència professional que assoleixen amb treballs que milloren l’aspecte del municipi».

Per a poder participar en aquesta oferta, s’ha de fer constar l’interés en la demanda a través de Labora i seguir els passos del següent vídeo:

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS