10.6 C
Gandia
/ 20 marzo 2023

L’estudi sobre la situació de l’agricultura a Oliva ja ha finalitzat

L’estudi sobre la situació de l’agricultura a Oliva ja ha finalitzat

L’Ajuntament d’Oliva junt al Departament d’agricultura del municipi presentará els resultats i conclusions de l’estudi sectorial i diagnosi de l’agricultura d’Oliva. Aquest estudi s’ha realitzat per fixar unes línies estratègiques per al manteniment i millora de tot l’entorn agrari.

Aquest Estudi Sectorial tracta de consolidar i facilitar la continuïtat de l’activitat agrària. A més, vol facilitar la implementació de projectes generadors de llocs de treball i valorar l’agricultura municipal.

El regidor d’agricultura d’Oliva, Miquel Doménech, ha assenyalat que «des de la regidoria som molt conscients de les dificultats que travessa el sector. Estem treballant per consolidar l’agricultura com a motor econòmic i aquest estudi ens marcarà les línies concretes de treball i serà una ferramenta potent per a implementar noves formes, mesures i metodologies que impulsaran la nostra agricultura i ajudaran als nostres agricultors».

La segona jornada de participació no s’ha pogut realitzar per la pandèmia. Aquesta jornada tenia com a objectiu presentar a la ciutadania els resultats de les enquestes realitzades.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS