11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

‘Estimem Bellreguard’, el nou projecte per a construir un poble solidari, tolerant i conscienciat amb l’entorn

‘Estimem Bellreguard’, el nou projecte per a construir un poble solidari, tolerant i conscienciat amb l’entorn

Les associacions de la Mesa d’Entitats de Bellreguard han constriut el nou projecte ‘Estimem Bellreguard’. Amb ell, totes les associacions han obert la possibilitat de trobar un punt d’encontre en la conscienciació sobre la importància del civisme, l’estima pels animals, la cura del poble i el seu entorn.

El programa comptarà amb diverses activitats com una campanya comunicativa de sensibilització al públic en general, xarrades i tallers a centres educatius destinats a la infància i adolescència, un cinefòrum infantil i acabarà amb una jornada de clausura que tindrà lloc a finals de març.

Les entitats estan fent un procés d’aprenentatge i enfortiment intern i interassociatiu necessari per unir esforços i recursos a l’hora de treballar per al bé comú. Han decidit passar de la inactivitat i la queixa de problemàtiques del poble a l’acció comunitària.

Per això obren les portes a què altres col·lectius, associacions i ciutadania, se sumen a Estimem Bellreguard, que vol construir un poble amic, solidari, tolerant i conscienciat amb el seu entorn amb els animals i amb el benestar dels veïns i veïnes.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS