viernes, 29 septiembre, 2023

Miramar ara amb dades meteorològiques a temps real

L’Ajuntament de Miramar ha instal·lat una nova estació meteorològica a la platja que juntament amb el nou espai al web municipal, permet consultar l’oratge de Miramar en directe i amb la informació actualitzada al moment.

En aquest apartat es pot saber en cada moment la temperatura, màxims i mínims, humitat, velocitat i direcció del vent i la pluja del dia. A més, els veïns i veïnes de Miramar poden consultar la predicció per als pròxims dies, així com la predicció de radiació ultraviolada (UV) i consultar un blog amb reportatges curiosos relacionats amb l’oratge.

Per millorar el servei de recollida de dades, l’Ajuntament de Miramar ha instal·lat una estació meteorològica a la platja que permet recopilar nombrosos paràmetres meteorològics durant les 24 hores, de forma automàtica i alimentada per energia solar.

“Amb aquesta ja són dues les estacions que tenim al nostre poble i que ens permeten saber en tot moment quin oratge fa, si ha plogut molt o si tindrem molt de vent en els pròxims dies, contribuint a la predicció de diverses variables climàtiques i tot de forma sostenible, a través de plaques solars”, assegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

“En concret, aquesta nova estació ens ajudarà a anticipar les actuacions municipals davant nous temporals, de la mateixa manera que des d’Inforatge podran realitzar informes meteorològics detallats perquè qualsevol dels nostres veïns i veïnes després d’un temporal puguen reclamar possibles danys a la seua companyia asseguradora”, concreta l’alcaldessa.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...