Oliva ofereix una Escoleta d’Estiu per als xiquets i xiquetes més vulnerables

0
Oliva ofereix una Escoleta d’Estiu per als xiquets i xiquetes més vulnerables
Imatge: Oliva.es

L’Ajuntament d’Oliva, des del Departament de Benestar Social, ha invertit 16.000 € en el programa «Estiu en Marxa», una escoleta d’estiu específicament dissenyada per als menors més vulnerables.

El programa pretén donar suport al servei de menjador social, al mateix temps que proposa reforçar a aquests xiquets i xiquetes en aquelles matèries escolars que per la situació del confinament s’han vist afectades i de les quals necessiten ajuda, però sense oblidar oferir-los la possibilitat de crear un espai i un temps on la diversió, el desenvolupament personal i les relacions socials siguen tingudes en compte com un valor i un dret.

«Durant aquests mesos la societat ha viscut, i viu, una situació sanitària que ha agreujat les condicions econòmiques i socials de tots i totes però més encara d’aquells col·lectius més vulnerables. Considerem que és responsabilitat de l’ajuntament donar resposta a les necessitats de qui més ho necessiten» afirma Yolanda Balaguer, regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva.

El servei d’activitats va dirigit als xiquets i xiquetes que tant ells com les famílies són ateses en el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, en edats compreses entre 6 i 12 anys, que en l’actualitat estan cursant primària. El nombre màxim de participants és de 36.

La durada de les activitats serà de dos mesos, de l’1 de juliol fins al 31 d’agost. El lloc de realització serà a la Sala Polivalent i instal·lacions del Centre de Participació Ciutadana El Pinet. L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

Imatge: Oliva.es

Per tal de complir amb les normes de seguretat s’han organitzat els espais. Tant el pati com l’aula polivalent estaran dividits en 4 espais i l’aula en la planta baixa es destinarà com espai o sala de contagis. Es col·locaran infografies sobre com llavar-se les mans, espais no autoritzats, entrades i eixides, i vies de pas. Es posaran papereres de pedal, gel hidroalcohòlic en la sala per a cada grup i paper i gel en els lavabos. A més se senyalitzaran les rutes, es posaran falques a les portes i línies d’espera.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí