Xiquets i xiquetes gaudeixen de l’estiu a l’escoleta municipal de Ròtova

0
Xiquets i xiquetes gaudeixen de l’estiu a l’escoleta municipal de Ròtova
Imatges: rotova.es

El passat dimecres 1 de juliol, Ròtova va iniciar l’edició 2020 de l’escoleta d’estiu al municipi, un projecte impulsat des de la Regidoria de Criança, Formació i Educació Integral per al públic més menut de Ròtova. La iniciativa segueix un protocol de prevenció davant la COVID19, per treballar en un entorn segur.

L’escoleta d’estiu és una iniciativa de la regidoria per a convertir durant les vacances l’espai de l’escoleta en un entorn dinàmic i simpàtic per als xiquets i xiquetes. La intenció és fomentar el seu aprenentatge cognitiu i emocional, i impulsar les seues habilitats socials, des de la creativitat, el treball en equip, la responsabilitat, constància en els objectius… Es tracta d’una aposta per a ajudar als xiquets i xiquetes a relacionarse i establir relacions amistoses amb els seus companys i companyes.

L’escoleta d’estiu ha tingut especial èxit amb xiquets i xiquetes des dels tres als cinc anys. L’equip de govern del municipi està especialment orgullós de veure les persones participants amb entusiasme i ganes de gaudir de l’estiu amb la nova normalitat. L’escoleta s’allargarà fins al 31 de juliol.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí