Els centres educatius de Bellreguard celebren el Dia contra la Violència de Gènere

0
Els centres educatius de Bellreguard celebren el Dia contra la Violència de Gènere

En commemoració al Dia Internacional contra la Violència de Gènere, l’Ajuntament de Bellreguard ha programat dos accions dissenyades des de la Regidoria d’Igualtat. Aquestes activitats han contar amb la col·laboració i la implicació del món educatiu.

La regidora d’Igualtat del municipi, Sandra Gadea, ha informat que «enguany vivim circumstàncies que aconsellen evitar les aglomeracions, però això no pot evitar que celebrem aquesta jornada que segueix sent igual de necessària per tal d0anar acabant amb les violències masclistes».

Per aquesta raò, s’han realitzat activitats com «Bellreguard xafa la violència de gènere», on l’alumnat del CEIP Gregori Mayans i Ciscar i de l’IES Joan Fuster han triat fases contra les violències masclistes amb les que s’han confeccionat vinils.

L’altra acció realitzada ha sigut el disseny de menines per part de l’alumnat del Gregori Mayans. Es tracta de menines actualitzades que representen a dones del segle XXI i que rebutgen tot tipus de violència de gènere i fan valdre els seus drets. A més, es tracta de dones de tot tipus de condició i ètnia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí