martes, junio 18, 2024

Bellregurad ja té Escola de Teatre

Bellregurad ja té Escola de Teatre

A Bellregurad ja ha nascut la nova Escola de Teatre. L’Ajuntament del municipi ha volgut oferir al veïnat un servei que combina cultura i participació ciutadana. A l’escola s’impartiran dos nivells: inicial i avançat, i serà gratuït per a tots els usuaris.

L’Ajuntament de Bellregurad va posar en marxa a finals de l’any passat el curs de teatre Escena Sotaia, el qual va tindre molt d’èxit, però va estar interromput per l’estat d’alarma. Després d’esta experència tan favorabe, l’Ajuntament ha decidit crear la nova Escola de Teatre amb vocació de continuïtat.

El regidor de Cultura Democràtica i Participació Ciutadana, Juanjo Giner, ha explicat que «és important el foment de les arts escèniques des de la base, i fer-ho amb aquesta barreja de cultura i participació ciutadana amb la qual mirem de treballar des de l’Ajuntament de Bellreguard». Amb aquesta iniciativa, el municipi amplia el ventall d’activitats relacionades amb la cultura.

- Publicidad -

La companyia Ana Mari Teatro serà l’encarregada de dur a terme les activitats de l’Escola de Teatre, amb el actors Mariano Velàzquez i Ana Santieri. El termini d’inscripció està ja obert i els interessats es poden apuntar fins l’1 de novembre a l’Ajuntament, al Llar Juvenil o enviant un correu electrònic a juanjo.giner@bellreguard.net .

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....

Más de 50 invitados y 25 actividades en el...

Gandia celebrará, los días 25 y 26 de mayo, el Festival Cortoons Gandia Frikidays. Se trata del primer...