Feminisme i prostitució: un encontre digital organitzat pel PSPV-PSOE de la Font

0
Feminisme i prostitució: un encontre digital organitzat pel PSPV-PSOE de la Font

«Collita de converses» és el nou format que el grup de la Font d’en Carròs PSPV organitza per realitzar encontres digitals i oferir nous debats amb la ciutadania. El proper divendres 13 de novembre, la portaveu d’Igualtat del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Rosa de Falastín Mustafá, serà l’encarregada de parlar sobre feminisme i prostitució.

Aquest encontre es realitzarà en directe a través de les pàgines de Facebook, Youtube i Instagram dels Socialistes de la Font d’en Carròs. Tots els ciutadans que vulguen podran intervenir per preguntar i opinar al respecte del tema exposat.

Rubén Malonda, Secretari General dels Socialistes de la Font d’en Carròs, ha afirmat que «aquest encontre ho fem pensant en el Dia contra la violència de gènere, perquè no deixa de ser preocupant els cassos de «les manades» i d’agressions sexuals que estan passant en els joves, en especial, el cas que hem tingut de la nostra comarca. Esperem que siga el primer de molts encontres per a fer una societat més conscienciada en el respecte, en la tolerància i en l’amor a les persones que ens envolten».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí