El servei de recollida d’andròmines d’Oliva amplia el seu horari

0
El servei de recollida d’andròmines d’Oliva amplia el seu horari

L’Ajuntament d’Oliva vol lluitar contra els abocament il·legals de mobiliari i residus al carrer. Per aquesta raó, des de l’ajuntament han optat per ampliar el servei de recollida d’andròmines a domicili i també per ampliar l’horari de l’ecoparc mòbil. Aquesta mesura vol reafirmar el compromís ferm per fer d’Oliva una ciutat molt més neta.

Ajuntament d’Oliva

El servei de recollida a domicili triplica, així, la seua freqüencia. A partir d’ara passarà els dilluns, dimecres i divendres, en horari de 7:00 h a 14:00 h. D’altra banda, l’ecoparc mòbil operarà també de vesprada: dijous al passeig del Pare Antonio Salelles i divendres al carrer de Vicent Andrés Estellés. Oliva compta amb un servei permanent d’ecoparc al polígon El Brosquil.

El regidor Miquel Doménech ha assegurat que «les andròmines no són cosa només de l’ajuntament, hem de ser conscients que és cosa de tota la ciutadania per tal de poder tindre una ciutat amb millor qualitat».

Ajuntament d’Oliva

Josep Escrivà, coordinador del Departament de Comunicació, va començar una campanya de conscienciació el passat novembre. Una campanya que ha donat els seus fruits i per aquesta raó s’han ampliat els serveis.

«Estem treballant intensament per tal de poder esprémer al màxim aquest servei, amb les ferramentes de qué disposem per trure-li el màxim rendiment i eficàcia» ha assenyalat Josep Escrivà.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí