lunes, 2 octubre, 2023

El col·legi de Bellreguard rep millores superiors als 140.000 euros

L’Ajuntament ha aprofitat l’estiu per a canviar tots els finestrals de l’edifici antic del CEIP Gregori Mayans i Ciscar, a més d’altres actuacions menors. En breu començaran també treballs de millora en l’Escoleta Municipal, amb una inversió de 38.000 euros.

El curs 2019-2020 ha començat al col·legi públic Gregori Mayans i Ciscar posat a punt per a l’arribada de l’alumnat. Un any més, l’Ajuntament de Bellreguard ha aprofitat l’estiu per tal de millorar les instal·lacions amb diferents actuacions, entres les quals hi destaca enguany el canvi de finestrals de l’edifici antic del centre. Una obra que ha requerit d’una inversió de 140.000 euros i ha estat possible gràcies a la subvenció atorgada a tal efecte per la Diputació de València.

Amb els nous finestrals, l’edifici guanya en eficiència energètica i en aïllament tant acústic com tèrmic. Amb això, com assenyala la regidora d’Educació, Marta Avargues,“l’alumnat podrà rebre les classes en condicions molt més adients, la qual cosa justifica plenament aquesta important inversió realitzada gràcies a les gestions realitzades des de l’Ajuntament amb la Diputació”.

Ha estat una inversió “econòmicament molt forta” per tal de substituir les antigues finestres correderes i de ferro per les noves de PVC d’alta gama, amb doble laminat de vidre i càmera d’aire de 16mm i protecció solar, que permeten una insonorització de l’interior del centre i filtren l’entrada de llum solar, segons ha explicat el director del CEIP Gregori Mayans i Ciscar, Lluís Miquel Gómez.

En canvi de finestrals no ha estat, no obstant, la única actuació desenvolupada des de l’Ajuntament de Bellreguard en el centre durant aquests mesos d’estiu. També s’ha habilitat un nou grup en l’espai de dos antigues aules, i s’han dut a terme xicotetes obres de manteniment.

Millores en l’Escoleta

Per altra banda, en breu s’encetaran obres de millora també a l’Escoleta Municipal de Bellreguard, per un import total de 38.000 euros. En aquest cas, la principal actuació consistirà en el canvi del sòl en una superfície de 600 metres quadrats. S’hi instal·larà sòl de PVC anti-bactèries. Les obres ja estan adjudicades i es desenvoluparan durant les pròximes Festes del Poble, de manera que no afecten a la normal activitat del centre.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...