martes, junio 18, 2024

Oliva realitza tasques de desinfecció en les escoletes municipals

Oliva realitza tasques de desinfecció en les escoletes municipals

Hui s’ha iniciat el curs escolar a les escoletes municipals en Oliva. Abans de l’entrada del alumnes, l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva ha fet la correcta desinfecció dels espais.

La desinfecció ha sigut duta a terme per una empresa especialitzada i homologada i s’ha fet fora de les hores de treball del personal docent, ja que ha de passar almenys 3 hores abans d’entrar al centre. Ahir es va realitzar aquesta tasca a l’escoleta municipal El Caragol i a La Taroja.

Ana Morell, vicealcaldessa i Miguel Monzonís, regidor de Salut Pública van poder estar presents en les tasques de desinfecció.

- Publicidad -

«No defallirem a aportar tots els recursos necessaris, i també econòmics, per tal de garanti-ne la seguretat. L’educadió es un eix fonamental del desenvolupament de la nostra societat i hem d’invertir el temps i els diners per a millorar la quallitat de l’educació pública», va comentar la regidora Ana Morell.

Per la seua banda, Maria Josep Llorens, regidora d’educació, va voler agrair la tasca tant al personal educatiu com a l’equip de salut pública de la ciutat: «Som conscients de la importància que té aquest curs escolar per a les futures generacions, però sempre s’ha de fer la tornada primant les mesures sanitàries, és una situació nova i hem de treballar tots conjuntament per a superar.la de la millor manera possible».

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

José Garrido lidera una Masterclass en Fomento Gandia

José Garrido Andrés viajará hasta Gandia para compartir su visión y conocimientos en una Masterclass que promete...

El Campus de Gandia incrementa su oferta docente de...

La oferta de másteres en el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) crece....

Oliva convoca una manifestación para que vuelva el tren...

La alcaldesa de Oliva, Yolanda Pastor, en nombre de la corporación municipal, ha hecho un llamamiento a...