Daimús prepara un Nadal amb activitats segures

0
Daimús prepara un Nadal amb activitats segures

L’Ajuntament de Daimús ha preparat una programació de Nadal amb activitats totalment adaptades a la pandèmia de la covid-19. Les activitats començaran el pròxim 29 de desembre amb «Contes i històries sobre la nostra cultura» d’Ana Ballester a l’Auditori de la Casa de la Cultura a les 17:30 hores.

El Patge Reial, com és tradició a Daimús, farà la visita oficial el dia 30 de desembre a la Porta de l’Esglèsia dels pedregals a les 18 hores i a la Pèrgola de l’Ajuntament a les 19 hores.

Els més menuts podran gaudir de Nadal el pròxim 2 de gener amb l’espectacle ‘Els Pirates’ a les 17.30 h a l’Auditori de la Casa de la Cultura amb un aforament limitat de 100 persones. I el dia 4 la programació conitnuarà amb l’actuació «Xisma i Miqui» a les 17:30 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura amb un aforament, també, de 100 persones.

Les festes de Nadal conclouran amb la Cavalcada dels Reis Mags, el pròxim 5 de gener a les 18h a Daimús amb el recorregut de la processó i a les 19 h serà als Pedregals. La regidora de Festes, Rosana López, ha informat que per a fer d’aquesta una cavalcada segura, els xiquets hauran d’estar als seus balcons o a la porta de les cases.

Per a poder acudir a tots els actes és necessari inscriure’s i utilitzar, obligatoriament, la mascareta i el gel hidroalcohòlic.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí