martes, junio 18, 2024

Tavernes organitza una cursa virtual solidària de muntanya

Tavernes organitza una cursa virtual solidària de muntanya

L’Ajuntament de Tavernes junt amb la Regidoria d’Esports ha organitzat una cursa virtual solidària per la muntanya. Aquesta ruta es podrà realitzar des de l’11 fins al 20 de desembre, amb un recorregut marcat per la muntanya de les Creus.

Tot aquell que vulga participar en aquesta cursa solidària, tan sols ha de fer el recorregut marcat per l’Ajuntament i resgistrar-lo en l’aplicació gratuïta Stava. Aquesta iniciativa també té un component solidari. Tot aquell que participe pot fer una aportació a la Creu Roja de Tavernes mitjançant Bizum al telèfon 663 88 75 20.

Aquest recorregut es pot realitzar de forma individual i en grups reduïts. La actual normativa estipulada per les autoritats sanitàries assegura que es poden practicar activitats esportives a l’aire lliure i en un medi natural en grups de fins a 30 persones.

- Publicidad -

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha assegurat: «Ens hem reinventat davant la impossibilitat d’organitzar curses multitudinàries per a seguir promovent l’activitat física entre tota la població i donar valor als entorns naturals de Tavernes, amb una cursa que a més té un component solidari i dona suport al comerç local».

Tots els participants que registren la seua ruta participaran en un sorteig de diversos xecs per un valor de 500 €. Aquest premi es podrà gastar en els comerços de l’Associació de Comerciants de Tavernes i al Mercat Municipal.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Las actividades culturales y deportivas en el Real de...

Como cada semana, el Real de Gandia cuenta con una gran agenda de actividades culturales y deportivas...

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....