viernes, mayo 24, 2024

La Fallera Major de Tavernes, Cristina Martínez enceta les Falles 2020

La Fallera Major de Tavernes, Cristina Martínez enceta les Falles 2020

Ahir de vesprada, la fallera major de Tavernes 2020, Cristina Martí Martinez i la seua cort d’honor al costat del president de la Federació de Falles Junta Local Fallera, Ximo Pons i l’alcalde de Tavernes i president nat de la federació, Sergi González, donaren inici a les Falles 2020 des de la balconada de l’Ajuntament de Tavernes.

Cristina Martínez, Fallera Major de Tavernes, va ser l’encarregada de fer crida de les Falles, qui es va dirigir als fallers i falleres, i tot el conjunt de la gent que va acudir a l’acte per a anunciar l’arribada de les festes.

Martínez va convidar a tots el asistents a compartir la festa, una meravellosa festa oberta a tots, que són les falles. Va agrair als fallers i falleres el treball per continuar preservant les arrels de festes falleres.

- Publicidad -

També va tindre moment per reivindicar la nostra llengua quan va dir «Valencians i Valencianes que res i ningú faça ombra a la nostra llengua, a la nostra tradició i a la nostra festa fallera» per a acabar va afirmar: «Valleres i vallers, falleres i fallers, Poble de Tavernes ha arribat el moment, per fi podem dir ben fort que ja estem en falles».

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...