10.2 C
Gandia
/ 20 enero 2022

La Fallera Major de Tavernes, Cristina Martínez enceta les Falles 2020

La Fallera Major de Tavernes, Cristina Martínez enceta les Falles 2020

Ahir de vesprada, la fallera major de Tavernes 2020, Cristina Martí Martinez i la seua cort d’honor al costat del president de la Federació de Falles Junta Local Fallera, Ximo Pons i l’alcalde de Tavernes i president nat de la federació, Sergi González, donaren inici a les Falles 2020 des de la balconada de l’Ajuntament de Tavernes.

Cristina Martínez, Fallera Major de Tavernes, va ser l’encarregada de fer crida de les Falles, qui es va dirigir als fallers i falleres, i tot el conjunt de la gent que va acudir a l’acte per a anunciar l’arribada de les festes.

Martínez va convidar a tots el asistents a compartir la festa, una meravellosa festa oberta a tots, que són les falles. Va agrair als fallers i falleres el treball per continuar preservant les arrels de festes falleres.

També va tindre moment per reivindicar la nostra llengua quan va dir «Valencians i Valencianes que res i ningú faça ombra a la nostra llengua, a la nostra tradició i a la nostra festa fallera» per a acabar va afirmar: «Valleres i vallers, falleres i fallers, Poble de Tavernes ha arribat el moment, per fi podem dir ben fort que ja estem en falles».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS