domingo, junio 23, 2024

Ban oficial de l’Ajuntament de Potries sobre el Coronavirus

Ban oficial de l’Ajuntament de Potries sobre el Coronavirus

D’acord amb les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de la Generalitat Valenciana per a garantir la seguretat de la salut pública davant els casos enregistrats a Espanya del Coronavirus, i atés la resolució de 12 de març de 2020 de la Conselleria De Sanitat.

S’acorden mesures excepcionals per a esdeveniments festius i concentracions de persones a la Comunitat Valenciana, per tal de limitar la propagació i el contagi pel Covid 19, es considera adient adoptar, com a mesura de prevenció i pensant en el benestar i la salut dels nostres veïns i veïnes, algunes mesures en la línia de continuïtat amb els disposat per les autoritats sanitàries competents.

PER LA QUAL COSA, DES DE L’ALCALDIA DE L’AJUNTAMENT DE POTRIES, ES RESOL:

- Publicidad -

· Tancament del consorci de residus COR – Fins nou avís l’Ecoparc romandrà tancat.

· Tancament del cementeri municipal.

· Tancament d’instal·lacions del Poliesportiu municipal i Parc de la Concòrdia, Parc infantil del recinte firal, i Parc de l’Aigüera, Llar dels jubilats, Biblioteca (els llibres seran renovats fins a la seua apertura), Museu “Cassoleria d’Àngel Domínguez”, Poliesportiu i Escoleta municipal.

· Suspendre els actes i els esdeveniments de concurrència pública socioculturals, esportius i lúdic-festius al municipi.

· Revocar totes les autoritzacions pel que fa a l’ocupació d’espais públics atorgades a associacions o altres entitats anàlogues, així com les autoritzacions pel que fa a la cessió d’espais municipals tancats.

· Recomanar a les entitats privades que s’abstinguen d’organitzar esdeveniments/viatges multitudinaris que puguen propiciar la propagació del virus.

ATENCIÓ I FUNCIONAMENT DE L’AJUNTAMENT DE POTRIES

· Tancament de l’edifici de l’Ajuntament de Potries al públic. L’atenció es farà per via telefònica i la tramitació per via telemàtica.

· L’edifici de l’Ajuntament de Potries queda tancat al públic (sols s’atendrà al públic en cas d’extrema urgència justificada).

· L’atenció es farà per via telefònica ( 96 280 05 88) i la tramitació per via telemàtica (info@potries.org – servicis a: www.potries.org/coronavirus) Tramitació: potries.sedelectronica.es/info

· Atenció a domicili: és important el #QuedatACasa. Per això, l’Ajuntament posa a l’abast un servici d’atenció a domicili a aquelles persones majors, amb mobilitat reduïda, malaltes que necessiten ajuda (fàrmacs, gas, altres necessitats). Prendrem nota i s’avisarà al tècnic de manteniment. Telèfon d’atenció: 96 280 05 88

· S’informa als veïns i veïnes que vulguen parlar amb la seua metgessa telefonen al número de cita prèvia del centre de salut de Bellreguard. No cal anar al consultori mèdic. La metgessa els podrà atendre telefònicament.  Telèfon +34 961 61 31 80

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...

Las actividades culturales y deportivas en el Real de...

Como cada semana, el Real de Gandia cuenta con una gran agenda de actividades culturales y deportivas...

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...