29.6 C
Gandia
/ 5 agosto 2021

El gabinet municipal de Miramar informa sobre el Coronavirus

El gabinet municipal de Miramar informa sobre el Coronavirus

HORARIO ATENCIÓN AL PÚBLICO DEL AYUNTAMIENTO DE MIRAMAR: de lunes a viernes de 11 a 13 horas para cuestiones estrictamente necesarias o vía telefónica en el 962 819 101. También en el email: registre@ajumiramar.org

Després l’actual situació de l’COVID-19, en Miramar crea un Gabinet de Seguiment Municipal, encarregat d’avaluar i comunicar a la ciutadania les informacions rebudes des de Generalitat Valenciana, des de la pàgina oficial de l’ajuntament.

  • Les activitats lúdiques, esportives i culturals queden suspeses.
  • Queden suspeses les classes en l’Escoleta Municipal
  • Es tanquen les instalacions: Centre Esportiu El Molí i el gimnàs del C/Alquerieta; Camp de Futbol, Biblioteca; Casa de la Cultura; Auditori; Llar dels Jubiltars.
  • Es tanquen les zones de joc infantil, tant al poble com a la platja.

Dins de les recomanacions fetes estan: fer ús de la via telemàtica o telefònica per a qualsevol gestió a l’ajuntament de Miramar; extremar la higiene personal; evitar aglomeracions de gent; i no compartir objectes o menjar.

Paral·lelament, van informar que no hi ha constància de cap cas d’coronavirus a Miramar, a l’igual que la cancel·lació de les activitats de les Associació de Dones, previstes per al 13 de març, i l’ajornament de les activitats de l’Auditori Municipal, segons afirma l’alcaldessa de Miramar Pilar Peiró Miñana.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS