lunes, 2 octubre, 2023

Termini obert per al concurs de Cartels dels Moros i Cristians d’Oliva 2020

Un any més la Federació de Moros i Cristians d’Oliva concova el concurs de cartells i publica les bases per al que será el cartell de les festes 2020.

Cada participant podrà presentar un màxim de dos obres.

El guanyador/a rebrà un premi en metàl·lic de 800 € que s’otorgarà el dia 8 de febrer de 2020, a les 12.00 hores, al CONCURS DE PUTXEROS que tindrà lloc a la Plaça Juan Bta. Escrivà (Plaça del Mercat).

Les obres es podran presentar fins al dia 10 gener de 2020, a les 14.00 hores. al departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament. 

Els cartells presentats s’exposaran des del s’exposaran al públic del 22 al 31 de gener, a la Sala d’Exposicions del Museu Etnològic d’Oliva. També estaran exposats ací els dibuixos dels alumnes de 3er a 6é de primària, de tots els col·legis de la ciutat, que han participat del tradicional concurs de dibuixos que convoca anualment la Federació de Moros i Cristians d’Oliva.

Les obres hauran de ser originals i inèdites, no premiades ni pendents de resolució en un altre concurs. El jurat valorarà que les obres reflectisquen temàtiques relacionades amb els actes de la Festa de Moros i Cristians d’Oliva.

El cartell haurà d’incloure obligatòriament aquest lema: «Festes de Moros i Cristians. Oliva 2020 – Del 16 al 19 de Juliol, declarades d’Interès Turístic Autonòmic».

Aquestes bases es poden trobar a la pàgina web de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...