domingo, mayo 19, 2024

La nova campanya «Comerç Brutal» recolza el comerç de Bellreguard

La nova campanya «Comerç Brutal» recolza el comerç de Bellreguard

L’Ajuntament de Bellreguard ha decidit recolzar el comerç del municipi en uns moments complicats per a tots els sectors. Ho fa sumant-se a la campanya «Comerç Brutal» llançada per la Unió Gremial y la Diputació de València, en la que també participa l’associació bellreguardina de comerciants, Acobell.

A Bellreguard es sortejarà amb aquesta campanya carros de la compra presonalitzats entre totes aquelles persones que compren als establiments associats. Fins al 28 de febrer, es podrà dipositar en aquestos comerços la papereta per a participar en el sorteig de fins 40 carros.

El Regidor de Promoció econòmica, Joan Marco, ha assegurat que «ara més que mai, l’Ajuntament vol estar al costat del comerç local i tradicional, que contribueix a mantindre vives l’essència i l’economia del nostre poble i travessa moments complicats degut a la crisi sanitària».

- Publicidad -

A més, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Bellreguard també es beneficiarà d’un sorteig propi dins d’aquesta campanya. Els més majors d’aquesta associació podran participar en un sorteig propi de 50 carros, que ha adquirit la Regidoria de Polítiques Inclsuives.

Aquest segon sorteig es realitzarà en cinc tandes de 10. El primer sorteig començarà el 12 de març i posteriorment, cada 15 dies, es realitzarà la resta. Per a aquest sorteig no és necessari dur ninguna papereta, tan sols es farà servir un programa informàtic per traure, aleatòriament, un número de soci.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...

Ganadores Fira del Cremaet Xeraco 2024:

La Fira del Cremaet i Esmorçar de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con una...

III Fiescrem de Xeraco: la programación

La Fira del Esmorçar i el Cremaet de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con...