viernes, 29 septiembre, 2023

La nova campanya «Comerç Brutal» recolza el comerç de Bellreguard

L’Ajuntament de Bellreguard ha decidit recolzar el comerç del municipi en uns moments complicats per a tots els sectors. Ho fa sumant-se a la campanya «Comerç Brutal» llançada per la Unió Gremial y la Diputació de València, en la que també participa l’associació bellreguardina de comerciants, Acobell.

A Bellreguard es sortejarà amb aquesta campanya carros de la compra presonalitzats entre totes aquelles persones que compren als establiments associats. Fins al 28 de febrer, es podrà dipositar en aquestos comerços la papereta per a participar en el sorteig de fins 40 carros.

El Regidor de Promoció econòmica, Joan Marco, ha assegurat que «ara més que mai, l’Ajuntament vol estar al costat del comerç local i tradicional, que contribueix a mantindre vives l’essència i l’economia del nostre poble i travessa moments complicats degut a la crisi sanitària».

A més, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Bellreguard també es beneficiarà d’un sorteig propi dins d’aquesta campanya. Els més majors d’aquesta associació podran participar en un sorteig propi de 50 carros, que ha adquirit la Regidoria de Polítiques Inclsuives.

Aquest segon sorteig es realitzarà en cinc tandes de 10. El primer sorteig començarà el 12 de març i posteriorment, cada 15 dies, es realitzarà la resta. Per a aquest sorteig no és necessari dur ninguna papereta, tan sols es farà servir un programa informàtic per traure, aleatòriament, un número de soci.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...