23.7 C
Gandia
/ 26 septiembre 2021

Bellreguard assumeix el cost de les extraescolars per a families vulnerables

Bellreguard assumeix el cost de les extraescolars per a families vulnerables

L’Ajuntament de Bellreguard ha posat en marxa el procés per a assumir el cost de les activitats extraescolars de xiquets i xiquetes de famílies vulnerables o amb necessitat, una de les iniciatives que van sorgir de les votacions ciutadanes dels Pressupostos Participatius Socials de l’any 2020.

Des del passat 1 de setembre i fins a l’1 d’octubre està obert el termini per a que aquells interessats sol·liciten que l’Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats.

CEIP Gregori Mayans i Ciscar bellreguard
Col·legi Públic Gregori Mayans i Císcar. Imatge: Google.

Les bases per a accedir a les ajudes es poden consultar al tauler del web municipal. Les famílies poden sol·licitar que l’Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats que facen associacions o empreses del poble. Les sol·licituds rebudes seran valorades per la treballadora social.

El projecte d’activitats extraescolars per a xiquets i xiquetes va ser la segona proposta més votada dels Pressupostos Participatius Socials 2020 de Bellreguard. El seu cost estimat és de 7.000 euros i preveu esdevindre un programa de reforç escolar i d’activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes.

La iniciativa, a més, persegueix “rescabalar en part als xiquets i xiquetes del cost emocional que va suposar el confinament de la Covid-19, oferint-los activitats d’oci, esportives i culturals que prestaran diferents entitats del municipi”, segons el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS