confinamiento voluntario bellreguard

L’Ajuntament de Bellreguard ha posat en marxa el procés per a assumir el cost de les activitats extraescolars de xiquets i xiquetes de famílies vulnerables o amb necessitat, una de les iniciatives que van sorgir de les votacions ciutadanes dels Pressupostos Participatius Socials de l’any 2020.

Des del passat 1 de setembre i fins a l’1 d’octubre està obert el termini per a que aquells interessats sol·liciten que l’Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats.

CEIP Gregori Mayans i Ciscar bellreguard
Col·legi Públic Gregori Mayans i Císcar. Imatge: Google.

Les bases per a accedir a les ajudes es poden consultar al tauler del web municipal. Les famílies poden sol·licitar que l’Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats que facen associacions o empreses del poble. Les sol·licituds rebudes seran valorades per la treballadora social.

El projecte d’activitats extraescolars per a xiquets i xiquetes va ser la segona proposta més votada dels Pressupostos Participatius Socials 2020 de Bellreguard. El seu cost estimat és de 7.000 euros i preveu esdevindre un programa de reforç escolar i d’activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes.

La iniciativa, a més, persegueix “rescabalar en part als xiquets i xiquetes del cost emocional que va suposar el confinament de la Covid-19, oferint-los activitats d’oci, esportives i culturals que prestaran diferents entitats del municipi”, segons el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre