domingo, mayo 19, 2024

Bellreguard assumeix el cost de les extraescolars per a families vulnerables

Bellreguard assumeix el cost de les extraescolars per a families vulnerables

La proposta de que l’Ajuntament finance les activitats per als infants de famílies necessitades va ser la segona més votada en els Pressupostos Participatius Socials.

L’Ajuntament de Bellreguard ha posat en marxa el procés per a assumir el cost de les activitats extraescolars de xiquets i xiquetes de famílies vulnerables o amb necessitat, una de les iniciatives que van sorgir de les votacions ciutadanes dels Pressupostos Participatius Socials de l’any 2020.

Des del passat 1 de setembre i fins a l’1 d’octubre està obert el termini per a que aquells interessats sol·liciten que l’Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats.

CEIP Gregori Mayans i Ciscar bellreguard
Col·legi Públic Gregori Mayans i Císcar. Imatge: Google.

Les bases per a accedir a les ajudes es poden consultar al tauler del web municipal. Les famílies poden sol·licitar que l’Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats que facen associacions o empreses del poble. Les sol·licituds rebudes seran valorades per la treballadora social.

- Publicidad -

El projecte d’activitats extraescolars per a xiquets i xiquetes va ser la segona proposta més votada dels Pressupostos Participatius Socials 2020 de Bellreguard. El seu cost estimat és de 7.000 euros i preveu esdevindre un programa de reforç escolar i d’activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes.

La iniciativa, a més, persegueix «rescabalar en part als xiquets i xiquetes del cost emocional que va suposar el confinament de la Covid-19, oferint-los activitats d’oci, esportives i culturals que prestaran diferents entitats del municipi», segons el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...

Ganadores Fira del Cremaet Xeraco 2024:

La Fira del Cremaet i Esmorçar de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con una...

III Fiescrem de Xeraco: la programación

La Fira del Esmorçar i el Cremaet de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con...