Com aprendre valencià en tan sols sis mesos

0
Com aprendre valencià en tan sols sis mesos

La llengua valenciana es l’idioma cooficial de la Comunitat Valenciana. Amb ella es pot accedir a molt treballs, però resulta necessari obtindre el títol de la Escola Oficial d’Idiomes o el de la Junta Qualificadora.

Tal vegada, tots parlem valencià per l’escola o per la tradició de parlar aquesta llengua a casa. Però, com en tots els idiomes, no sempre sabem utilitzarla adequadament. La certificació que ens donen aquests exàmens ja ens atorga la capacitat de comprendre i gestionar la llengua al 100 %.

I, com podem fer per a poder superar els exàmens? Doncs, per a poder obtindre el millor resultat, tal vegada, les acadèmies preparatòries serien la millor opció. Amb l’academia Atenea, per exemple, pots aconseguir un dels títols superiors (C-1 o C-2) en tan sols sis mesos.

Començant al mes de gener i amb classes que s’adapten completament a les teues necessitats, sense ixir de casa, és una de les moltes coses que ofereix aquesta acadèmia. En tan sols sis mesos, el professorat de l’acadèmia et prepara per superar tots els apartats dels exàmens: lèxic, gramàtic, ortogràfic i oral.

Clar que, en els temps que corren, tal vegada es pense que les acadèmies no son el tot barates. Pero es poden trobar acadèmies com estes en el que sols pagues les classes a les quals vas, sense matrícula i amb tot el material necessari.

Recorda, en sis mesos pots aconseguir dominar el valencià d’una forma perfecta i poder optar pel lloc de treball que tant desitges. No és una molt bona notícia?

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre