domingo, mayo 19, 2024

El cementeri de Bellreguard ja està preparat per a Tots Sants

El cementeri de Bellreguard ja està preparat per a Tots Sants

Les instal·lacions del cementeri municipal de Bellreguard ja estan preparades per rebre visites en Tots Sants. El personal de Serveis Municipals de l’Ajuntament ha estat treballant per a que no falte cap detall i tota la ciutadania puga visitar el cementeri amb facilitats i seguretat.

L’alcalde de Bellreguard, Àlex Ruiz, ha assegurat que «és una data molt especial, però també som coneixedors que enguany, malauradament, qualsevol precaució és poca i tant important com complir amb aquesta tradició és fer-ho respectant i complint totes les mesures de seguretat».

Tots els treballs realitzats aquestos últims dies, es sumen a la inversió de millora del cementeri que s’ha dut a terme els darrers anys. Recentment s’han finalitzat les obres de 72 nínxols i un llavador. Junt al canvi de dos portes interiors i la pintura de diverses parts del cementeri, les obres han tingut un cost de 58.537,70 € a càrrec del Fons de Cooperació Municipal.

- Publicidad -

Aquest any, les circumstàncies excepcionals creades per la covid-19 han fet que s’adopten totes les precaucions necessàries per evitar els contagis. Per aquest motiu, serà obligatori l’ús de mascareta en tot el recinte, desinfecció de mans a l’entrada i l’eixida i hi haurà un control d’aforament. A més, serà obligatori mantindre la distància de seguretat de 1,5 metres, i els banys romandran tancats.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...

Ganadores Fira del Cremaet Xeraco 2024:

La Fira del Cremaet i Esmorçar de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con una...

III Fiescrem de Xeraco: la programación

La Fira del Esmorçar i el Cremaet de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con...