20.2 C
Gandia
/ 20 septiembre 2021

El nou edifici del CEIPSO Francesc Carròs inaugura el curs escolar 2021-2022

El nou edifici del CEIPSO Francesc Carròs inaugura el curs escolar 2021-2022

Ha arribat el dia més esperat per moltes generacions de pares, mares i alumnes de la Font d’en Carròs. L’alumnat deixarà els barracons després de tres anys per a anar al nou edifici que albergarà el CEIPSO Francesc Carròs. Han sigut molts anys de lluita de la Comunitat Educativa per a donar un centre digne a l’altura del poble mereix en quant a la seguretat, les dotacions necessàries per l’ensenyament de qualitat i de tenir un espai per l’aprofitament de les veïnes i dels veïns del poble. La unió de totes i tots des de la Comunitat Educativa ha fet possible assolir aquest desig tan enyorat. 

Aquest divendres 10 de setembre obri les seues portes el nou centre amb la novetat de la incorporació del primer cicle de la ESO i l’aprofitament de noves instal·lacions, com és el nou Pavelló i el nou Trinquet –que està encara en construcció-. Es tracta del primer Institut-Escola a la nostra comarca, que ha estat sufragat amb el Pla Edificant i sent el primer municipi pilot d’aquest pla d’inversions. 

Arran de la filosofia de la Xarxa d’Escoletes Municipals a la ciutat de Gandia, ha permés que els ajuntaments tingueren el control i la gestió de la construcció dels nous centres educatius i, a més, el recolzament que ha donat el Secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, Miquel Soler, a este nou model. És una clara aposta del Govern de Ximo Puig en ser facilitadors per a garantir una Educació Pública, de Qualitat i en valencià com també siga digna pel poble valencià.

Finalment, la Font d’en Carròs supera un retràs secular arran de la infrafinanciació en la Educació després de quasi trenta anys i pot mirar al futur amb alegria, optimisme i nous reptes pel nostre poble. Des de l’Agrupació Socialista de la Font d’en Carròs, continuarem lluitant per a ampliar els horitzons cap a noves formacions tan necessàries pel desenvolupament social i econòmic, perquè un poble que visquen els joves, sempre tindrà futur. Depèn de nosaltres mateixa en tenir la determinació de reinvidicar i de construir un futur en comú pels nostres fills i néts.

Imatges: Ajuntament de la Font d’en Carròs.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS