Oliva treballa en les noves vies ciclopeatonals

0
Oliva treballa en les noves vies ciclopeatonals

El consistori estudia amb els tècnics municipals les diferents alternatives per tal de proposar a la Junta Local de Govern la millor proposta, tenint en compte criteris com ara el màxim respecte al medi natural, l’ús i el benefici social, aprofitar al màxim els camins existents i la connexió amb trams existents, entre d’altres.

L’alcalde, i responsable de l’àrea de Mobilitat, David González, ha mantingut una reunió de treball amb la diputada provincial de Mobilitat, Dolors Gimeno, per a conéixer de primera mà aquesta nova línia de subvencions de la Diputació.

La convocatòria arriba quan l’Ajuntament d’Oliva ja ha iniciat els treballs per a la planificació de les futures vies ciclopeatonals. Aquesta planificació tindrà com a principal guia el que marca el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible, aprovat inicialment el passat més de febrer, i que actualment es troba en la fase d’avaluació ambiental per part de la conselleria corresponent.

Cal destacar que aquestes ajudes formen part de l’estratègia REACCIONA per a la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic. L’Ajuntament d’Oliva ja ha demanat dins d’aquest Pla Reacciona subvencions per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, la redacció d’un Pla Local de gestió de Residus, la compra d’un vehicle elèctric i la millora del cicle integral de l’aigua.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí