23.1 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

Els camps d’Oliva compten amb bones mesures de seguretat

Els camps d’Oliva compten amb bones mesures de seguretat

L’Ajuntament d’Oliva està realitzant un gran esforç per evitar els robatoris al camp. Des del departament d’Agricultura, s’ha fet un gran seguiment, junt a l’equip ROCA (destinat a la vigilància i seguretat del camp) i a la Policia Local per a comprovar l’eficàcia dels mètodes de seguretat.

Els agents junt amb Miquel Doménech, regidor d’agricultura, han visitat les zones on s’instal·laren les càmeres de vigilància per comprobar el seu bon funcionament i la idònia ubicació. Tota la informació captada per aquestes instal·lacions ha sigut transmeses a les forces de seguretat per poder actuar eficient i ràpidament.

Des del Departament d’Agricultura tenen molt en compte el seguiment i l’estudi de les parcel·les de cultiu d’alvocat. Es tracta d’un cultiu molt valorat i amb un alt preu al mercat, el que fa que siga un dels camps que puga patir més robatoris.

Doménech ha destacat: «Vull agrair a l’equip ROCA i a la Policia Local la implantació que estan demostrant i la seua professionalitat. La jornada de hui ha sigut molt productiva i la repetirem periòdicament per a estar permanentment coordinats. La seguretat del camp és fonamental per a la seua supervivència».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS