martes, junio 18, 2024

Els camps d’Oliva compten amb bones mesures de seguretat

Els camps d’Oliva compten amb bones mesures de seguretat

L’Ajuntament d’Oliva està realitzant un gran esforç per evitar els robatoris al camp. Des del departament d’Agricultura, s’ha fet un gran seguiment, junt a l’equip ROCA (destinat a la vigilància i seguretat del camp) i a la Policia Local per a comprovar l’eficàcia dels mètodes de seguretat.

Els agents junt amb Miquel Doménech, regidor d’agricultura, han visitat les zones on s’instal·laren les càmeres de vigilància per comprobar el seu bon funcionament i la idònia ubicació. Tota la informació captada per aquestes instal·lacions ha sigut transmeses a les forces de seguretat per poder actuar eficient i ràpidament.

Des del Departament d’Agricultura tenen molt en compte el seguiment i l’estudi de les parcel·les de cultiu d’alvocat. Es tracta d’un cultiu molt valorat i amb un alt preu al mercat, el que fa que siga un dels camps que puga patir més robatoris.

- Publicidad -

Doménech ha destacat: «Vull agrair a l’equip ROCA i a la Policia Local la implantació que estan demostrant i la seua professionalitat. La jornada de hui ha sigut molt productiva i la repetirem periòdicament per a estar permanentment coordinats. La seguretat del camp és fonamental per a la seua supervivència».

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....

Más de 50 invitados y 25 actividades en el...

Gandia celebrará, los días 25 y 26 de mayo, el Festival Cortoons Gandia Frikidays. Se trata del primer...