fiestas patronales miramar

L’Ajuntament de Miramar ha realitzat una campanya amb el nom «La violència de gènere no sols és cosa de dones» per a reivindicar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Aquesta campanya està encapçalada per un vídeo protagonitzat per sis homes de diverses edats. Des de l’Ajuntament volen mostrar el suport de tots el homes que estan en contra de la violència masclista i mostren que la lluita és de tots i totes.

La Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar, Natalia Vila, ha afirmat que «En l’Ajuntament de Miramar estem molt preocupats per la xacra que suposa la violència de gènere, per això hem pensat que una forma de què el missatge aplegue millor als nostres veïns i veïnes és fent-los partícips a ells. Amb tot, hem volgut enfocar aquesta campanya a què siguen els mateixos homes els que criden l’atenció als seus amics, familiars o coneguts per tal que siguen conscients de la situació que moltes vegades passa per normalitzada, però que forma part de la violència i les desigualtats que patim les dones”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre