Campanya de control de cinturó de seguretat i documentació en vehicles

0
Campanya de control de cinturó de seguretat i documentació en vehicles

A partir del dia 1 de desembre i durant tot el mes la Policia Local de Bellreguard durà a terme una campanya especial de trànsit sobre dos aspectes. Un, control del cinturó de seguretat i la documentació del vehicle. I dos, sistemes de retenció infantil.

No portar posat el cinturó de seguretat en el vehicle és la segona major causa de mort en carretera i de lesions greus en població, després de l’excés de velocitat, però per davant de l’alcohol al volant.

Per aquest motiu, durant aqueix temps els agents de la Policia Local de Bellreguard realitzaran controls en l’entorn urbà, per a comprovar que tots els ocupants dels vehicles fan un ús correcte d’aquest dispositiu.

Es prestarà especial interés a controlar que els menors vagen correctament asseguts en els seus sistemes de retenció infantil.

Les denúncies per no utilitzar el conductor o ocupant el cinturó de seguretat són de 200 euros.

Documentació

Els documents del cotxe que ha de portar obligatòriament són el permís de circulació, en el qual figuren les dades tècniques del mateix i les dades del seu propietari, o, en defecte d’això, una autorització de la Prefectura de Trànsit, i la targeta de la ITV i adhesiu corresponent, visible en la lluna davantera.

A més el conductor haurà de portar el permís de conduir (carnet) en vigor i vàlid per a la mena de vehicle que està conduint. També es comprovarà via telemàtica si el vehicle té l’assegurança en vigor.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí