18 C
Gandia
/ 25 septiembre 2022

Bellreguard obté una subvenció per a modernitzar el Saló d’Actes de la Casa de Cultura

Bellreguard obté una subvenció per a modernitzar el Saló d’Actes de la Casa de Cultura

L’Ajuntament de Bellreguard rebrà 16.894 euros de la línia de subvencions de la Conselleria de Cultura destinades a finançar la reforma i modernització d’instal·lacions i equipament d’espais escènics. Els diners es destinaran a diferents actuacions de millora del Saló d’Actes de la Casa de la Cultura.

És aquesta una convocatòria anual que, enguany, adquireix una rellevància especial, atés que la situació de crisi sanitària va interrompre de sobte l’activitat cultural. Per això, la convocatòria de l’any 2020 remarca la necessitat de reforçar el suport al sector.

La sol·licitud presentada per l’Ajuntament de Bellreguard és una de les acceptades per la conselleria i, per tant, rebrà eixos 16.894 euros per a invertir en el Saló d’Actes, en diferents treballs de modernització i reparació. En paraules del regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner, es tracta de seguir donant passes “per a tindre un teatre del segle XXI” que reforce “l’aposta que hem fet des de l’Ajuntament per les arts escèniques”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS