L’Ajuntament de Bellreguard ja ha començat a realitzar la sol·licitud formal per a la declaració del poble com a Municipi Amic de la Infància per part d’Unicef. Una acció que porta molt de temps de treball i que tracta d’involucrar a la infància i adolescència en processos participatius de decisió a l’esfera pública.

Tot el treball previ de l’Ajuntament per poder crear un Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets i incloure’ls a les decisions i comissions s’ha realitzat amb recursos propis. Des de l’inici s’ha seguit un procediment participatiu. «Hem comptat amb tots els agents del poble que tenen a vore amb la infància i la joventut, com ara les associacions o els centres educatius» ha assegurat la tècnica Alba Àngel.

«És precisament en aquestes edats, des de menuts, on cal començar a actuar» per a poder fer de Bellreguard «un poble viu i implicat, on les polítiques es facen per a les persones, però també des de les persones a les quals van adreçades, en aquest cas xiquetes, xiquets, adolescents i joves», resum l’alcalde, Àlex Ruiz.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre