Bellreguard acull un cicle musical a la tardor

0
Bellreguard acull un cicle musical a la tardor

L’Ajuntament de Bellreguard aposta per la cultura tot i la crisi sanitària de la covid-19. Per a aquesta tardor, la Regidoria de Cultura Democràtica aposta per un cicle musical de tres concerts que tindran lloc entre octubre i novembre. El primer d’ells coincidirà amb la celebració del 9 d’octubre.

El cicle, batejat com a «Ritmes de Tardor», tindrà la primera sessió a les 20 hores del pròxim divendres 9 d’octubre, amb l’actuació de Jazzmatics. L’assistència al concert és gratuïta, però s’haurà d’accedir amb invitació.

El 24 d’octubre tindrà lloc el segon dels recitals, amb Gemma Humet i Toti Soler. Aquesta actuació forma part del projecte cultural en xarxa Barnasants, del que Bellreguard és seu valenciana i que enguany compleix 25 anys.

El cicle tancarà amb el cantautor Pau Alabajos, un dels puntals de la música en valencià des de fa 15 anys. L’actuació tindrà lloc el 14 de novembre.

Tots aquestos concerts compliran amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. Al recinte s’haurà d’acudir amb mascareta i es respectarà la distància de seguretat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí