24.8 C
Gandia
/ 3 agosto 2021

90 anys d’història del barri de la Salut de Ròtova

90 anys d’història del barri de la Salut de Ròtova

El barri de la Salut de Ròtova celebrarà demà, 18 d’octubre de 2019, 90 anys des que es va inaugurar el 1929. Amb motiu d’aquesta celebració, les regidories de cultura i patrimoni de l’Ajuntament de Ròtova han organitzat un projecte per commemorar la data i apropar de manera participativa la història i el patrimoni locals. 

Les activitats de commemoració del 90 aniversari del barri de la Mare de Déu de la Salut tindran lloc al llarg d’un any, i seran dissenyades entre el consistori i la mateixa població. Demà mateix, s’hi produïrà el tret d’eixida, amb una jornada de recollida d’imatges, testimonis i propostes. L’activitat es completarà amb una degustació a càrrec de la Cookpad, una plataforma per compartir receptes de cuina, que oferirà als veïns del municipi i a tots els visitants un tast d’arròs al forn, acompanyada amb música d’ambient. 

La programació i el material recopilat referent al barri (fotografies, documents, anècdotes…) servirà per a crear futures activitats i un repositori de dades, com una mostra de treball del patrimoni del poble, a través de la participació.  

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS