El barri de la Salut de Ròtova celebrarà demà, 18 d’octubre de 2019, 90 anys des que es va inaugurar el 1929. Amb motiu d’aquesta celebració, les regidories de cultura i patrimoni de l’Ajuntament de Ròtova han organitzat un projecte per commemorar la data i apropar de manera participativa la història i el patrimoni locals. 

Les activitats de commemoració del 90 aniversari del barri de la Mare de Déu de la Salut tindran lloc al llarg d’un any, i seran dissenyades entre el consistori i la mateixa població. Demà mateix, s’hi produïrà el tret d’eixida, amb una jornada de recollida d’imatges, testimonis i propostes. L’activitat es completarà amb una degustació a càrrec de la Cookpad, una plataforma per compartir receptes de cuina, que oferirà als veïns del municipi i a tots els visitants un tast d’arròs al forn, acompanyada amb música d’ambient. 

La programació i el material recopilat referent al barri (fotografies, documents, anècdotes…) servirà per a crear futures activitats i un repositori de dades, com una mostra de treball del patrimoni del poble, a través de la participació.  

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre