12.2 C
Gandia
/ 20 enero 2022

Bellreguard i Guadamar llancen una campanya per la seguretat de les platges

Bellreguard i Guadamar llancen una campanya per la seguretat de les platges

Amb el propòsit, precisament, d’oferir la màxima seguretat de cara als veïns i veïnes, així com als visitants, els ajuntaments de Bellreguard i Guardamar de la Safor llancen una iniciativa conjunta de cara a l’estiu. Una campanya que inclou diverses accions per tal d’oferir una estada a la platja amb totes les garanties i, al mateix temps, promocionar-se com a destí segur en temps de coronavirus.

La potenciació al màxim de la informació i la seguretat són els pilars d’aquesta acció que té com a objectiu posicionar les platges de Bellreguard i Guardamar com a pioneres en acollir als turistes de manera segura.

I és que els estudis previs a la campanya realitzats identifiquen qüestions com la inseguretat o la por a viatjar com els principals senyals que marquen ara mateix el mercat turístic. Per això, la iniciativa, que porta el doble lema de ‘Bellreguard, platja segura’ i ‘Guardamar, platja segura’,  busca respondre a dos grans reptes: transmetre confiança, mantenint en tot moment informat al turista per tal que puga gaudir de les seues vacances i transmetre seguretat.

En eixa doble direcció s’orienten les diferents accions de la campanya, que inclou una aplicació mòbil o App que permetrà al visitant i a l’usuari de les platges conèixer, en temps real, l’aforament de cada platja. A més, els missatges es reforcen també amb cartelleria i amb material audiovisual.

Bany sense riscos

Per altra banda, en el cas de Bellreguard serà el 13 de juny quan comence el servei de salvament i socorrisme a la platja, per la qual cosa l’Ajuntament demana a les persones que hi acudisquen aquests dies que ho facen amb la prudència necessària per tal d’evitar riscos.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS