martes, junio 18, 2024

Les associacions d’Oliva comptaran amb subvencions de més crèdit

Les associacions d’Oliva comptaran amb subvencions de més crèdit

L’Ajuntament d’Oliva, desde l’àrea d’Hisenda, ha iniciat un nou tràmit per modificar les crèdits a les associacions i entitats del municipi a l’any 2020. D’aquest forma, es contempla destinar 217 500 € del superàvit municipal a les subvencions nominatives d’aquestes entitats. Es tracta d’una modificació aprovada pel govern municipal al Ple extraoridnari d’Oliva.

Les subvencions de caracter d’acció social es mantenen de manera íntegra respecte a l’exercici 2019. Entre ells destaquen la Creu Roja, Associació el Bastidor, Càritas Interparroquial i «Col·lectiu Obertament». A més, es manté la col·laboració amb la Parroquia de Sant Roc i la de Santa Maria per visibilitzar el patrimoni històric de la ciutat i convertir-se en un focus d’atracció turística.

La subvenció nominativa del Comerç Interior, Associació de Comerciants, també s’ha incrementat de 15 000 € a 25 000 €. Es tracta d’un sector que ha patit molt a causa de la crisi sanitària i l’ajuntament ha volgut donar-los suport i promoure el comerç local.

- Publicidad -

A les associacions festives s’han ajustat els imports. Les falles han quedat amb el mateix, ja que les activitats per les que s’habia otorgat subvencions ja estaven realitzades quasi en la seua totalitat. A la resta, les quantitats econòmiques s’han fixat en funció de la despesa real produïda i facilitada per les associacions.

Es manté la col·laboració amb la protectora d’animals «Vedama» i amb l’Associació Artístic Musical d’Oliva. A més s’ajusta la quantitat econòmica otorgada a Gastroliva.

Per últim, l’Ajuntament estableix quatre noves subvencions nominatives: Associació de Jubiltas de Sant Francesc, Ames de Casa «Tyrius», Associaciónde Jubilats i Pensionistes d’Oliva i Associació Cultural «Centelles Riusech».

Ana Morell, regidora d’Hisenda i vicealcaldessa d’Oliva ha assegurat que «es tracta de moments complicats per a les nostres associacions» i volen donar supot amb «aquestes modificacions».

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....

Más de 50 invitados y 25 actividades en el...

Gandia celebrará, los días 25 y 26 de mayo, el Festival Cortoons Gandia Frikidays. Se trata del primer...